Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Enrique advarer Busquets om EM-plads

EM Kvalifikation - 11. oktober 2020
Enrique advarer Busquets om EM-plads

©


Til trods for halvanden sæson uden fodbold på det absolut højeste niveau, er Sergio Busquets fortsat en fast del af både Barcas og Spaniens midtbane, men den nu 32-årige midtbanespiller kan ikke slappe af: Der er nemlig ingen garanti for at han spiller til EM. Det fortæller Spaniens landstræner Luis Enriquer.

Busquets spillede i aftes hele kampen hjemme mod Schweiz, men Enrique er klar over, at der er yngre kræfter på vej samtidig med at Busquets ikke har fastholdt sit tårnhøje niveau. Han er blevet kritiseret mere end normalt for sit spil på banen, men lige nu er han i sikre hænder, fortæller Enrique.

- Hvis han fastholder sit niveau fra de seneste 11 år, så tager han med til EM. Hvis han falder i niveau, så må vi se på det. Han er blandt veteranerne i klubben og han er den første til at vide, hvordan tingene går. Der kommer et tidspunkt, hvor alderen spiller en vigtig rolle, forklarede Enrique efter sejren i aftes.

- Det er livets regel. Ingen bruger 28 år på landsholdet, fastslog landstræneren.

Sergio Busquets har spillet 119 kampe for Spanien, som han fik debut for i 2009. Siden har han været en fast del af holdet lige som han har været fast del af Barcas mandskab, hvor han har spillet hele 582 kampe. Han er nummer syv på listen over flest kampe for Spanien, men mangler kun seks kampe for at udligne David Silva og 11 kampe for at rykke op på siden af Andrés Iniesta på fjerdepladsen. Iker Casillas sidder på toppen med 167 landskampe.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder