Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Araujos frikøbsklausul stiger med 744 mio. kr.

Nyheder - 12. oktober 2020
Araujos frikøbsklausul stiger med 744 mio. kr.

©


Ronald Araujo lever på en lyserød sky i disse dage. Først blev han officielt forfremmet til førsteholdet og fik spilletid og derefter blev han udtaget til Uruguays landskampe. Han er for alvor ved at bryde igennem og det glæder man sig over i hans tidligere klub Boston River.

Således solgte Boston River Ronald Araujo til Barca den 29. august 2018 for 1,7 millioner euro. Det er mange penge for klubben, men faktisk kan den uruguayanske klub se frem til endnu flere penge. Der er nemlig variabler inkluderet i aftalen som kan få det fulde beløb helt op på 5,2 millioner euro.

Først og fremmest fik Boston River penge da Araujo debuterede på Barcas førstehold under Ernesto Valverde. Og nu kan klubben se frem til endnu flere penge, da Araujo netop er blevet forfremmet til førsteholdet. Det betyder samtidig, at hans frikøbsklausul stiger fra 744 milllioner kroner til 1,488 milliarder kroner.

Araujo har fået trøje nummer 4 og man kommer utvivlsomt til at se mere til ham i denne sæson end tidligere, da intet tyder på, at Samuel Umtiti for alvor rammer niveau - han er ude med en skade lige nu.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder