Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen vil være verdens bedst betalte keeper

Nyheder - 13. oktober 2020
Ter Stegen vil være verdens bedst betalte keeper

©


Marc-André ter Stegen og Barca har i månedsvis lagt i forhandlinger om en kontraktforlængelse og nu menes der endelig at være enighed om vilkårene af den nye kontrakt. Ter Stegen har gennem hele forløbet haft sine fødder solidt plantet i jorden - han ville på ingen måde presse klubben ved hjælp af interessen fra øvrige klubber.

Bayern München og Chelsea lagde ikke skjul på deres interesse for den tyske keeper, men Ter Stegen valgte at afvise og brugte aldrig interessen til at få Barca til at forbedre deres bud. Det eneste, som Ter Stegen brugte var Barcas egne ord. Klubbens ledere har flere gange udtalt, at Ter Stegen er verdens bedste keeper og af den grund ser han det kun fair, at klubben så også belønner ham ud fra den status.

Ifølge spanske kilder er der nu lagt låg på forhandlingerne og man samarbejder lige nu om at finde en dato, hvor man offentliggører kontraktforlængelse og hvor Ter Stegen fysisk kan dukke op og underskrive den. Ter Stegens seneste kontrakt går år tilbage og han er derfor ikke blandt de bedst betalte i truppen selvom han spiller hvert enkelt minut, han er til rådighed.

Spillere som Frenkie De Jong, Dembélé, Umtiti og Roberto tjener mere end den tyske keeper mens Griezmann tjener over fire gange så meget som den tyske keeper. Det hænger sammen med, at Ter Stegen ikke har fået forlænget sin kontrakt i nyere tid, hvor lønningerne bare er vanvittige høje. Pjanic er lige kommet til, men tjener meget lidt under, hvad Ter Stegen tjener i det. Det sætter det i perspektiv: Pjanic har en opdateret kontrakt som en ny spiller, men Ter Stegen, som har været i klubben i adskillige år, ikke har en kontrakt svarende til dagens fodboldverden.

Det forventes, at Barca meget snart offentliggører forlængelsen af den tyske mur. Ter Stegens nye kontrakt ventes at løbe til 2025.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder