Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og Argentina overvandt god Bolivia-start

Landskampe - 14. oktober 2020
Messi og Argentina overvandt god Bolivia-start

© AP


Lionel Messi var med fra start da Argentina sent tirsdag aften dukkede op i Bolivia fem kilometer over havets overflade i en VM-kvalifikationskamp. På Estadio Hernandes Siles skulle de forsøge at følge op på sejren fra kampen mod Ecuador, og det formåede de efter en sløv start.

Det ironiske var dog, at selvom Argentina spillede en nærmest elendig første halvleg, så var det måske den bedste halvleg nogensinde på udebane mod Bolivia. Typisk har spillerne det svært ude mod Bolivia på grund af det lave lufttryk, men gæsterne overvandt omstændighederne - blandt andet på et kludremål.

Bolivia lod sig ikke skræmme af Argentina og forsøgte at spille bolden rundt og skabe chancer på den måde, da Argentina af og til lagde sig langt ned. Det resulterede i et mål efter 24 minutter, da en umarkeret Marcelo Moreno hoppede op til et indlæg og pandede bolden i mål. I offensiven fik Messi ikke meget at lege med: Argentina var tyndt besat, løbende manglede og afleveringerne var ikke gode.

Derfor var det et komisk mål, som fik Argentina tilbage på sporet, da Lautaro Martinez lige inden pausen egentlig mistede bolden i feltet, men Carrasco dummede sig, da hans forsøg på at sparke bolden ud af feltet ramlede direkte ind i Lautaro, hvorefter bolden sprang i mål til 1-1.

I anden halvleg havde Argentina fortsat svært ved at bryde Bolivia ned, men de kom dog tydeligt tættere på. Man skulle dog helt hen til det 79. minut før nettet igen blafrede på Estadio Hernandes Siles. Lautaro Martinez lagde bolden af til Joaquin Correa, som sparkede den flot i kassen til 1-2 og til stor argentinsk jubel.

Dermed er det kun Argentina og Brasilien, som har maksimum point efter to kampe, da Uruguay tabte 4-2 til Ecuador på trods af to Suárez-mål. Samme cifre vandt Brasilien med ude mod Peru - blandt andet på et hattrick af Neymar.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder