Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agüero: Messi hader at komme for sent

Nyheder - 14. oktober 2020
Agüero: Messi hader at komme for sent

© AS


Lionel Messi og Sergio Agüero er rigtig gode venner og deler altid hotelværelse når de mødes sammen med det argentinske landshold. I den forbindelse blev Agüero bedt om at sætte nogle ord på deres forhold og her forklarede han, at de mest af alt minder om et gammelt ægtepar.

- Han piver altid. Jeg falder altid i søvn med tv'et tændt og den efterfølgende morgen brokker han sig altid, fortæller Agüero i sjov.

- Som eksempel kan jeg nævne, at vi er på hotellet klokken 19.30 og vi spiser klokken 21. Der er tid nok, men Messi går lynhurtigt i bad og så er han klar. Jeg sidder stadig i mine boxershorts og taler i telefonen.

- Tiden går og med en halv time tilbage begynder han med 'Vi spiser klokken 21, det er om 30 minutter!'. Jeg sidder stadig med telefonen og så fortsætter han 'Der er 10 minutter tilbage. Vi kommer altid for sent. Vi har været her i en time nu'.

- Han hader at komme for sent, fortæller Sergio Agüero videre.

Agüero kunne i aftes se til, da hans holdkammerater - med Messi på banen - slog Bolivia med 2-1. Det er ellers et sted, hvor Argentina typisk har det svært på grund af den tynde luft, men med sejren har Argentina nu hentet seks point ud af seks mulige i de to første VM-kvalkampe. Det samme har Brasilien. De to mandskaber mødes i Super Clásico den 30. marts 2021.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder