Annonce


Annonce

Annonce

Blev Koeman kritiseret offentligt af Griezmann?

Landskampe - 15. oktober 2020




Alle ved, at Antoine Griezmann kostede mange penge og alle kan se, at han ikke får noget som helst ud af sin position på Barcas hold når de går på banen. Men når det er for Frankrig, så scorer han langt højere karakterer, da han spiller sin mere naturlige position, som han skabte i sin tid i Atletico Madrid.

Efter Frankrigs kamp i aftes ude mod Kroatien, hvor det franske landshold vandt - blandt andet på et mål af Griezmann, blev han bedt om at sætte nogle ord på sin situation. Her spekuleres der i, om han kritiserede Koeman for ikke at spille ham på sin naturlige position.



- Træneren (Deschamps) ved, hvor han skal spille mig. Jeg udnytter situationen når jeg spiller på den position og den tillid, som træneren og holdkammeraterne giver mig, forklarede Griezmann før han sætte ekstra ord på kampen som helhed:

- Det var en svær kamp; ikke så køn at se eller spille, men vi vidste, hvordan vi skulle lide for at hente sejren. Det vigtigste var at hente alle tre point og vi viste, at vi er et stærkt hold.

Griezmann er nu tilbage i Barcelona hvor han skal forberede sig til weekendens kamp mod Getafe. Om han kommer på banen og om han skal ud på højrekanten må tiden vise. Indtil videre er der ingen tvivl om, at han helt klart ikke er glad for sin position i Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Blev Koeman kritiseret offentligt af Griezmann?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder