Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Farré: Ingen er for Bartomeu

Nyheder - 16. oktober 2020
Jordi Farré: Ingen er for Bartomeu

© Enric Fontcuberta


Jordi Farré er præsidentkandidat i 2021 og blandt de øverste hoveder i mistillidsvotumet mod den nuværende præsident Josep Maria Bartomeu. Han har knoklet ekstremt hårdt de seneste par måneder på at få alt til at gå op, og ifølge ham kommer den letteste del nu. Afstemnignen.

Først krævede det, at man samlede mindst 16.520 stemmer ind. Derefter skulle man over 10 arbejdsdage sikre, at der var tale om 16.520 godkendte stemmer. Som bekendt fik man i underkanten af 20.000 godkendt og derfor kom man forbi det lange, seje træk, som typisk tager lang tid og som kræver enorm arbejdsmoral.

Nu er tiden så kommet til at der skal stemmes om, hvorvidt bestyrelsen stadig bakker op om Bartomeu og ifølge Jordi Farré kommer det til at gå let.

- Jeg er sikker på, at vi vinder let. Jeg har nemlig ikke fundet en eneste person, som er for Bartomeu, fortæller han i et interview med Mundo Deportivo.

- Hvis alt går efter planen, så er hele processen slut efter 40 dage og hvis det sker, så har vi reddet klubben for næsten ét år.

- Før at vi gik i gang med at indsamle underskrifter, tog jeg ned i banken og underskrev en garanti, så vi dagen efter valget kan styre klubben. Jeg forventer, at Bartomeu har fundet endnu en metode til at ignorere problemerne og ikke stå ansigt til dem.

Afstemningen forventes at blive holdt den 1. og 2. november.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder