Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué kan runde 350 ligakampe mod Getafe

La Liga - 17. oktober 2020
Piqué kan runde 350 ligakampe mod Getafe

© EFE


33-årige Gerard Piqué lykkedes ikke i Manchester United og derefter hentede Barca ham hjem i 2008, hvor han lige siden har opnået legende status. I dag kan han løbe på banen til sin La Liga-kamp nummer 350 i Barca-trøjen og der er en ekstraordinær bemærkning til den rekord.

Barca møder Getafe på udebane i aften og her er en sejr uhyre vigtig, da man smed point hjemme mod Sevilla, hvor man ikke spillede nogen god kamp. Mod Getafe er der store udsigter til at Piqué kommer på banen, da han ikke længere spiller for det spanske landshold hvorfor han er blandt de få i truppen, som har friske ben.

Kommer han på banen vil det således være hans ligakamp nummer 350 og skulle det som forventeligt ske, at han spiller alle 90 minutter, så vil han have spillet samtlige 90 minutter i 300 af sine 350 kampe. En utrolig milepæl, som han helt sikkert vil glæde sig over. Han står noteret for 349 ligakampe og 28 mål til følge.

Inkluderer man alle turneringer for Barca, så har han spillet intet mindre end 546 kampe og scoret 47 mål. Tager man de 28 kampe med for Zaragoza, hvor han var udlejet, samt de 23 kampe for Manchester United, så har Piqué altså på professionelt plan spillet 597 kampe - så han ret beset spille sin kamp nummer 600 når Real Madrid kigger forbi Camp Nou til El Clásico den 24. oktober.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder