Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldo smittet: Trincao var negativ

Coronavirus / COVID-19 - 17. oktober 2020
Ronaldo smittet: Trincao var negativ

©


Francisco Trincao er en spiller i rivende udvikling. Han spiller for Barca og det portugisiske landshold og har derfor nogle af verdens bedste holdkammerater ved sin side uanset hvornår han er på banen. Senest var han det med Portugal, men desværre sluttede landskampene trist.

Cristiano Ronaldo blev nemlig testet positiv for coronavirus bare timer efter, at hele det portugisiske landshold var samlet til middag. Her var Trincao også med, men han er siden blevet testet og da den var negativ, var han til rådighed for Ronald Koeman, som i går udtog sin trup til aftenens udekamp mod Getafe i Madrid.

Der er ingen tvivl om, at Trincao har noget at bidrage med og hvis han skulle sidde ude de kommende to uger på grund af karantæne, ville det uden tvivl gøre rigtig ondt. Samtlige spillere i truppen er dog blevet testet negativ.

Samtlige spillere skulle igennem en test før de kunne deltage i træningen, da man vil undgå muligheden for smitte. Med de negative resultater hos alle spillere er det altså nu tid til at fokusere på Getafe. Barca flyver til den spanske hovedstad Madrid i dag omkring klokken 11 og flyver direkte hjem efter kampen, som slutter omkring 22.45.

Kick off er i aften klokken 21.00 på TV2 Sport X.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder