Annonce


Annonce

Annonce

Mata om Koeman: Typisk når man taber

La Liga - 18. oktober 2020




Jaime Mata blev matchvinder mod Barca i går, da han scorede kampens eneste mål kort inde i anden halvleg efter at Frenkie de Jong havde begået et straffespark. Det var dog hverken Mata eller hans matchvindende mål, som trak overskrifter efterfølgende. Det var i stedet hans holdkammerat Nyom.

Nyom sagde nogle grimme ting til Ronald Koeman undervejs i kampen hvilket fik Koeman til at henvende sig til Getafe-træner Bordalas, som skulle få styr på sin spiller. Men Getafes Mata ser det som et typisk signal - man vil altid skyde skylden på en anden når man taber.

- Jeg har ikke talt med Nyom endnu. Koeman var spiller før han blev træner og han ved, at man på banen siger en masse ting, som skal blive på banen. Vi er voksne nok til at vide, at denne slags ting kun siges på banen, forklarede Mata og fulgte op:

- Hvis Koeman siger, at Nyom sagde noget til ham, så er jeg sikker på, at Koeman sagde noget tilbage igen. Det er, hvad der sker, og når man taber, så kigger man typisk på andre for at give dem skylden. Når du taber, så kigger du den anden vej. I min verden bør man i stedet kigge på den arbejdsindsats vi lagde for dagen.

- Det er sandt, at Barca ikke var gode, men man burde give kredit til Getafe for en god kamp, kom det yderligere fra matchvinder Jaime Mata. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mata om Koeman: Typisk når man taber

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder