Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pjanic ventes at starte mod Ferencvaros

Champions League - 19. oktober 2020Pjanic ventes at starte mod Ferencvaros

©


Allerede i morgen aften får Barca mulighed for at vaske den grimme plet fra kampen mod Getafe væk, når de hjemme møder Ferencvaros i en kamp, hvor de igen er favoritter. Selvom de papiret bør kunne vinde kampen, så er intet sikkert og Ferencvaros har da helt sikkert set med hvordan Getafe slog Barca.

Miralem Pjanic er langt fra at være fast mand, og selvom de inden sæsonen så ud til, at Sergio Busquets ville få mindre spilletid, så har faktum været, at han bare altid er at finde på banen. Mod Ferencvaros får man dog med stor sandsynlighed Miralem Pjanic at se - hvem han kommer til at spille sammen med må tiden vise.

Frenkie de Jong har fået en rigtig skidt start på sæsonen med adskillige store brølere midt på banen og selvom der står andre i kø til at få spilletid, så ligner han næppe en spiller, som Ronald Koeman har tanker om at rive ud af startopstillingen.

Grunden til at Pjanic har gode muligheder for at starte inde i morgen, er at Busquets og Frenkie de Jong må formodes at starte inde mod Real Madrid på lørdag. En lille pause vil derfor gavne dem, men Koeman skal passe på med at rotere for meget: Selvom der er gode spillere i truppen, så fungerer spillet ikke. Det er langt fra optimalt og med større rotationer kan det gå begge veje selvom man uden tvivl er favorit mod Ferencvaros.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder