Annonce


Annonce

Annonce

Afsløring: Det sagde Nyom til Koeman

La Liga - 19. oktober 2020




Ronald Koeman afslørede på sit pressemøde efter nederlaget til Getafe, at Nyom havde sagt nogle grimme ting til ham. Så grimme, at han ikke ville gentage dem på pressemødet. Efterfølgende kunne Getafes matchvinder Jaime Mata fortælle, at Koeman bare ledte efter nogen at give skylden for nederlaget.

I kampens hede gik Koeman da også over til Getafe-træner Bordalas for at fortælle ham, at Nyom viste mangel på respekt. Bordalas slog efterfølgende på sit pressemøde fast, at han tvivler på, at Nyom overhovedet havde sagt noget. Men nu er afsløringen kommet frem: Catalunya Radio fortæller nemlig at de har fået bånd på, hvad der blev sagt.



- Din søn af en luder. Knep dig selv, lød det fra Nyom til Koeman, erfarer Catalunya Radio.

Jaime Mata forklarede endvidere efter kampen, at der bliver sagt mange ting på banen og at Koeman af alle burde vide det, da han selv har været spiller. Spørgsmålet er om Koeman og Barca har tænkt sig at indberette Nyom for sit sprogbrug. Ifølge Sport har klubben endnu ikke taget en beslutning herom.

Uanset omstændighederne, så ændrer det ikke på at Barca var totalt ufarlige og spillede en dårlig kamp. Flere spillere faldt igennem og nu handler det for Koeman om at få rejst sin trup inden kampen mod Ferencvaros i morgen og El Clásico på lørdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Afsløring: Det sagde Nyom til Koeman

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder