Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekymring: Pjanic er stadig ikke i form

La Liga - 19. oktober 2020Bekymring: Pjanic er stadig ikke i form

© FC Barcelona


Miralem Pjanic ankom til Barca denne sommer men fik en trist start, da hele planen måtte laves om som følge af hans positive coronatest. Han kom dog efter det og kunne senere indgive en negativ test og måtte derfor påbegynde sin karriere i Barca. Men han er stadig langt efter.

Den 7. august spillede han sin sidste kamp for Juventus, da de røg ud af Lyon i Champions League. Små to uger senere blev han tester positiv for coronavirus, og måtte derfor i karantæne - uden at han mærkede til den. Først den 8. september indgav han en negativ test og på grund af sommerferie var han først på træningsbanen i Barca den 17. september.

Da han påbegyndte træningen havde adskillige spillere allerede trænet fra den 31. august. Derfor var der intet at sige til, at han var lidt bagefter. Men selv i dag - en måned senere - er han ikke hvor han burde være. Man er en smule bekymret i Barca, da man tror, at han ikke gik all in på sin træning, da han skulle blive hjemme. Han har svært ved at følge med når Koeman øger intensiteten i træningen, rapporteres det i spanske medier.

Mod Villarreal fik han 12 minutter på banen mens han fik et kvarter mod Sevilla. Han var egentlig udset en startplads mod Getafe, men kom til skade, da han spillede landskamp med Bosnien. Det var dog ikke så slemt, at han måtte på skadeslisten, men på grund af hans ringe form, tog man ingen chancer og lod ham blive ude mod Getafe.

Nu er Barca i den situation, at man smed tre uhyre vigtige point mod Getafe og udstillede sig selv, da man spillede en rigtig dårlig kamp. Barca har ikke råd til disse fejltrin og man skal undgå den enorme skuffelse i morgen hjemme mod Ferencvaros, da Real Madrid kommer på besøg på lørdag. Til kampen i morgen overvejer Koeman kraftigt at starte inde med Pjanic, så de han kan aflaste en anden, som skal være klar til El Clásico. Bosnieren forventes ikke at få den store rolle mod Real Madrid, da han fortsat skal arbejde på at komme i form og ind i rytmen.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder