Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Vi er ikke favoritter i Champions League

Champions League - 19. oktober 2020
Koeman: Vi er ikke favoritter i Champions League

©


Ronald Koeman fulgte med fra sidelinjen, da Barca blev banket ud af alle turneringer i sidste sæson. Derfor var han forberedt på, hvad han kom ind til, da han tog imod cheftræner-jobbet. I dag står han selv midt i stormen og han er udmærket klar over, at Barca ikke er favoritter i Champions League.

Det fortalte han på dagens pressemøde forud for morgendagens Champions League-kamp hjemme mod Ferencvaros, hvor kommentatorene helt sikkert kommer ind på, hvordan Barca sluttede turneringen sidste sæson i Portugal: Nemlig ved at tabe voldsomme 8-2 til Bayern München.

- I Barca skal man vinde titler. Både hjemme i Spanien og ude i Europa, men der er stærke mandskaber med og man skal bevise sig selv hver gang man går på banen. Efter det, som der skete i klubben, så er vi ikke favoritter (til at vinde Champions League), men vi kan komme langt, fortalte Koeman og fulgte op:

- Vi forventer at møde et kompliceret hold i Ferencvaros. Der er ingen lette kampe og vi bliver nødt til at skabe chancer. Vi analyserer altid vores modstander og vi respekterer dem altid. Vores mål er at stoppe deres kvaliteter - såvel offensivt som defensivt.

- Jeg ved ikke, hvad der manglede i sidste sæson, da jeg ikke var her. Hvis vi fejler i denne sæson, så kan jeg give svar. Det er vigtigt for os at vinde efter et nederlag og det er vores første kamp i Champions League.

- Udefra er der ofte mere fokus på nogle andre kampe på grund af modstanderens navn, men vi tager det kamp for kamp, konkluderede Koeman, da han også mødte spørgsmål i forbindelse med El Clásico på lørdag, hvor Real Madrid gæster Camp Nou.


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder