Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona: Bartomeu er ikke på stadion i aften

Champions League - 20. oktober 2020
Corona: Bartomeu er ikke på stadion i aften

©


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu er altid klar på Camp Nou når Barca spiller, men i aften bliver anderledes når catalanerne tager imod Ferencvaros. Bartomeu skal nemlig isoleres derhjemme, da han har været i kontakt med et familiemedlem, som er testet positiv for coronavirus, meddeler avisen Sport.

Nyheden er kommet ud samme dag, som Bartomeu har indkaldt til bestyrelsesmøde den 26. oktober, hvor man blandt andet skal diskutere klubbens fremtid og ikke mindst situationen omkring mistillidsvotumet. Men det kræver dog at han indgiver en negativ test.

Den første test, som Bartomeu tog, viste negativ. Nu har han taget en ny test og også denne skal vise negativ. Der er tale om et familiemedlem, som Bartomeu har været i kontakt med, og som efterfølgende blev testet positiv. Lige nu er han hjemme i egen hule og må se kampen fra tv'et i stuen fremfor VIP-pladsen på Camp Nou.

Barca tager imod Ferencvaros i aften klokken 21 på TV3 Max. Herefter gælder det Real Madrid på Camp Nou på lørdag og det er altså uvidst om Bartomeu dukker op til den kamp. Ikke desto mindre er der bestyrelsesmøde om en uge, hvor der reelt set er mulighed for at Bartomeu træder tilbage fremfor at lade sig blive stemt ud af klubben.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder