Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann forsvarer Ansu Fati i racisme-sag

Nyheder - 22. oktober 2020




Antoine Griezmann bliver skudt ned for at være skuffende på banen, men der er ingen tvivl om, at han har ramt målet udenfor banen. Senest gik han i massivt forsvar af sin holdkammerat Ansu Fati, da avisen ABC kom med en racistisk kommentar omkring den lynhurtige Barca-kant.

Ansu Fati var igen i hopla mod Ferencvaros og scorede tilmed et mål. Efterfølgende skrev ABC en artikel omkring kampen og ikke mindst om Ansu Fati, og her sammenlignede de ham med en ung, sort gadedreng.

- Når Ansu løber, så minder han om en gazelle. Han ligner en ung, sort gadesælger; dem som løber på gaden i Paseo de Gracia og råber 'vand, vand!', skrev ABC.

Siden har Antoine Griezmann gået i forsvar af sin holdkammerat, som helt sikkert glæder sig over at blive sammenlignet med en gazelle, da han absolut er lynhurtig på banen - men at nævne 'en sort gadedreng' hører ingen steder hjemme.

- Ansu er en exceptionel ung fyr, som fortjener respekt ligesom alle andre mennesker. Nej til racisme og nej til dårlig opførsel, skriver Griezmann på Twitter, hvor han kommenterer direkte på udklippet fra artiklen, hvor ABC burde skamme sig.



Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann forsvarer Ansu Fati i racisme-sag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder