Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lautaro vil forhandle sin frikøbsklausul

Transfermarked - 22. oktober 2020Lautaro vil forhandle sin frikøbsklausul

©


Barca lagde aldrig skjul på, at de i sommers var interesserede i at hente Inters spidsangriber Lautaro Martinez, men da Covid-19 begyndte at røre på sig, mistede Barca penge og man havde i sidste ende ikke råd til at købe Lautaro Martinez fri.

Lautaro Martinez har en frikøbsklausul på 111 millioner euro, men Barca forsøgte ihærdigt at forhandle prisen ned ved at tilbyde spillere i handlen. Inter afviste hver gang og henviste i stedet til frikøbsklausulen. Det blev så slemt, at catalanerne ikke engang havde råd til at hente Memphis Depay fra Lyon til 20-25 millioner euro.

Omstændighederne taget i betragtning har Lautaro Martinez nu sagt god til at indlede forhandlingerne om en ny kontrakt med Inter og her vil han forsøge at få fjernet sin frikøbsklausul så det er op til klubberne at blive enig om en pris. Lautaro er udmærket klar over, at det er svært for hvilken som helst klub at betale 111 millioner euro i disse tider, og hvis han siger ja til at forlænge en kontrakt er Inter villige til at forhandle.

Den argentinske angriber kan se frem til at få nogle ekstra år på sin kontrakt og en lønforhøjelse, da Inter gerne vil holde ham, men den italienske klub er udmærket klar over, at når chancen byder sig, så smutter han til Barca. Men det kræver altså at Lautaro går totalt imod Inter på et senere tidspunkt for at presse et skifte igennem eller at Barca og Inter under rolige forhandlinger bliver enig om en pris.

Lige nu er Lautaro Martinez Inter spiller og i løbet af de kommende dage vil hans agent påbegynde forhandlingerne om en kontraktforlængelse.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder