Annonce


Annonce

Annonce

Historien: Pedri tog taxi hjem efter CL-sejr

Champions League - 22. oktober 2020




Pedri er blandt Barcas største talenter i disse dage og han markerede sig igen udmærket tidligere på ugen, da han kom på banen mod Ferencvaros og scorede et mål. Efter opgøret dukkede der et billede op af det bare 17-årige talent, som sad i en taxi på vej hjem. Her er historien.

Pedri er 17 år og har derfor ikke noget kørekort endnu. Han bor omkring en time fra Camp Nou og hver dag bliver han kørt frem og tilbage til træning og kamp af den samme chauffør, som klubben har hyret. Det er altså en taxichauffør, som hver dag dukker op på Pedris bopæl for at køre ham til træning og kamp. Pedri selv går ikke ud på gaden og prajer en taxi, som det ellers står andets steds.



Derfor stod taxichaufføren klar efter opgøret mod Ferencvaros, hvorefter journalisten Josep Soldado fra La Sexta stod klar til at skyde et billede. Pedri bor sammen med sin bror Fernando, som er 19 år men som endnu ikke har kørekort hvorfor han ikke kan køre sin yngre bror til træning. Desuden bor resten af deres familie fortsat på Tenerife. Så det er kun brødrene, som opholder sig i Barca.

Kigger man på Barcas andet stortalent, Ansu Fati, så bliver han kørt frem og tilbage af sin far, som bor i Barcelona sammen med familien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Historien: Pedri tog taxi hjem efter CL-sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder