Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué stikker til Bartomeu

Nyheder - 23. oktober 2020
Piqué stikker til Bartomeu

©


Gerard Piqué er tydeligvis ikke tilfreds med hvordan Josep Bartomeu driver Barca. Det lagde han nemlig ikke skjul på i et interview med La Vanguardia, hvor han kom ind på hele situationen omkring Messi og samtidig sætter han spørgsmålstegn ved adskillige emner.

- Jeg har det godt nu. Slutningen på sidste sæson var dramatisk og vi alle havde brug for at komme ned i gear og koble fra. Nu handler det om at starte om igen så vi kan slå hårdere tilbage. Man skal være ydmyg og erkende, at vi lige nu ikke er de bedste i Europa. Der er andre hold, som er bedre end os, fortæller Piqué og følger op:

- Det overrasker mig meget, at folk som Guardiola, Xavi, Puyol eller Valdés ikke er i klubben i dag. Den slags typer skal man beholde - de har skabt så meget historie og kender klubben. Jeg ønsker ikke at have et dårligt forhold til præsident Bartomeu, men selvfølgelig har der være øjeblikke (hvor man ikke har været enig).- Hvis ledelsen eller træneren havde fortalt mig, at de ikke regnede med mig, så ville det have været i orden med mig. Klubben er større end alle spillere. I Messis tilfælde bad jeg ham om at blive. Camp Nou burde bære hans navn og vi, som klub, bør tage bedre hånd om vores legender. Det gør mig meget vred (behandlingen af Messi).

- Messi har i lang tid gjort sig fortjent til selv at bestemme sin fremtid og hvis han mente, at det bedste var at skifte, så skulle han have lov til det. Hvis jeg var præsident, så havde jeg gjort tingene anderldes.

- Efter at have vundet The Treble i 2015 fløj vi på den lyserøde sky, men i stedet for at holde fast og forbedre os, så er det kun gået ned. Det har været klokkeklart at se. Vi ramte bunden, da vi tabte 8-2 og efterfølgende måtte vi alle evaluere og tænke på, hvad der var bedst for klubben. At holde sig ydmyg og arbejde sammen velvidende om, at ingen er uerstattelige.

- Man kan bare se på Jaume Masferrer, som kritiserede spillerne. Han arbejder stadig i klubben. Som kaptajn er jeg nødt til at gå forrest og forsvare truppens interesser og derfor skrev jeg også under på den famøse burofax Vi holder alle sammen, men alligevel hører man historier om et splittet omklædningsrum.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder