Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Jeg respekterer Piqués mening

Nyheder - 23. oktober 2020Koeman: Jeg respekterer Piqués mening

©


Gerard Piqué gav i dag et spændende interview til La Vanguardia, hvor han blandt andet kritiserede Barca-præsident Bartomeu og gentagende gange slog fast, at han ville have handlet anderledes i forskellige tilfælde. Naturligvis blev Barca-træner Ronald Koeman bedt om at sætte nogle ord på interviewet, da han sad i stolen til pressemøde forud for morgendagens El Clásico.

- Piqué har været i klubben i mange år og jeg har kun været her i nogle måneder. Han har en mening og den respekterer jeg. Han er en intelligent person som ved, at hvis han laver sådan et interview, så spiller han godt i morgen. Han har været her i mange flere år end jeg og jeg respekterer hans mening.

- Det vigtigste er, at han er fokuseret på kampen i morgen og hvad jeg har set til træningen er han fuldt ud fokuseret, konkluderede trænerens slutteligt, som med al sandsynlighed placerer Piqué i forsvaret til El Clásico i morgen.

Ronald Koeman står over for sin første Clásico og han lagde ikke skjul på, at det bliver en spændende kamp, hvor Barca naturligvis går på banen for at vinde. Begge mandskaber har haft en blandet start men ind til kampen går Barca med de bedste kort på hånden hvis man isoleret set kigger på mandskabernes seneste kamp: Barca bankede Ferencvaros med 5-1 hjemme på Camp Nou mens Real Madrid tabte 3-2 hjemme til Shakhtar Donetsk, som i øvrigt manglede 10 førsteholdsspillere på grund af positive coronatests.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder