Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri skuffede i sin første Clásico-start

El Clasico - 25. oktober 2020Pedri skuffede i sin første Clásico-start

© AFP


Det unge stortalent Pedri har spillet nogle rigtig gode kampe for Barca og har faktisk været så god, at han overbeviste Ronald Koeman om en plads i startopstillingen mod Real Madrid. Men det var helt tydeligt, at han fungerer langt bedre som en indskifter end en starter. I hvert fald i disse dage.

Pedri er ekstremt teknisk og kan spille adskillige pladser i offensiven. Egentlig er han offensiv midt, men har finurligheden til at spille på kanterne også. I går mod Real Madrid indledte han højst overraskende på venstrekanten, hvor Ansu Fati længe har været den absolut bedste. Men Pedri kom ikke frem til noget - og det hænger sammen med taktikken.

Pedri tager gerne dybdeløb, men han havde tydeligvis fået besked på, at begrænse sig, da han også skulle hjælpe med i defensiven hvilket han absolut gjorde. Men han er offensivt orienteret og har en offensiv plads - men der kom nærmest ingenting fra ham i offensiven. Derfor undrer det mange, at Koeman skulle bruge 82 minutter på at pille Pedri fra banen selvom det nok har noget at gøre med hans defensive arbejde, som trods alt var rigtig fint.

Pedri har været en super indskifter i denne sæson, men i sin første El Clásico-start er der slet ingen tvivl om, at han kom til kort. Til gengæld blev han én erfaring rigere og med sine bare 17 år er der helt sikkert meget mere i vente fra hans lynhurtige fødder.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder