Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Seks Clásicos uden mål og assist af Messi

El Clasico - 25. oktober 2020Seks Clásicos uden mål og assist af Messi

©


Når Lionel Messi er klar, så starter han på banen. Det var også tilfældet i går, da Real Madrid gæstede Camp Nou til El Clásico, hvor Barca tydeligvis manglede sine 100.000 tilskuere. Forsvaret var katastrofalt, men i offensiven kom der sporadiske chancer, som dog ikke blev omsat udover Ansu Fatis flotte mål.

Men ser man på Messis præstation, så formåede han at dukke op med sine karakteristiske løb, men han manglede støtte i de afgørende momenter og brændte så også selv undervejs - specielt i første halvleg, hvor han totalt rundbarberede Sergio Ramos, men måtte se sit forsøg blive reddet flot af Courtois.

Senest at Messi kom på tavlen mod Real Madrid var i slutningen af sæsonen 2017/18, da de to hold spillede 2-2. Han har derfor faktisk ikke scoret mod Real Madrid siden at Cristiano Ronaldo forlod klubben og i denne sæson er det kun blevet til ét mål og mens han helt sikkert har haft meget på hjertet efter sommerens transfersaga og krig mod ledelsen, så har Ronald Koemans system også minimeret Messis angrebsmuligheder.

Argentineren selv har udtalt, at han i dag ser sig selv som playmaker fremfor afslutter og han er da også typisk langt fra målet. I går var han dog involveret i Barcas mål, da hans aflevering til Alba skabte en masse plads for backen, som fandt Ansu Fati i feltet, hvorfra han scorede stensikkert.

Selvom Messi er frustreret over Barcas dårlige start, så ligner han stadig en mand der er ramt af sommerens transfersaga, hvor han faktisk bad klubben om at sælge ham, da han ville væk. Bartomeu afviste dog totalt og havde på intet tidspunkt tænkt sig at lade Messi gå.

Nu har Barca tabt to ud af fem kampe i La Liga og befinder sig på en skuffende 12.-plads. Selvom sæsonen er lang, så er der tale om en historisk ringe start - men Ronald Koeman brokkede sig mere om VAR-kendelserne end sit eget hold i går selvom Neto måtte hente adskillige gode redninger op for at forsvare sit forsvar.

Det går dog også langsomt hos de øvrige angriber, så Messi er ikke langt fra de øvrige spillere. Suárez, Ansu Fati og Paco har alle scoret fire mål og er sammen topscorer i La Liga. Altså blot tre mål fra Messi, som kan score et hattrick når som helst.

Messi har hverken assisteret eller scoret i de seneste seks El Clásicos og selvom der er tale om historiens bedste fodboldspiller, så er der grund til bekymring.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder