Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets bliver slagtet efter El Clásico

El Clasico - 25. oktober 2020
Busquets bliver slagtet efter El Clásico

© AFP


Sergio Busquets udtalte efter El Clásico, at Barca var komfortable i anden halvleg, da de skabte et par chancer og havde bolden, men alligevel tabte man 1-3 i verdens største kamp og efter opgøret bliver han slagtet på de sociale medier af fans, som vil have Ronald Koeman til at reagere.

Barcas fans har tydeligvis fået nok af at se legendariske Busquets i startopstillingen og det kræver heller ikke en særlig høj IQ for at se, at Busquets var langt fra sit vanlige niveau i aftes. Han smed uprovokerede bolde væk, han mistede bolde for let og så var han indblandet i Real Madrids første mål, da han løb med Valverde, men droppede tilbageløbet i det Benzema spillede bolden i dybden til Valverde, som siden scorede.

- Kampen var meget lige. Specielt i første halvleg. I anden halvleg havde vi to farlige chancer, vi var komfortable og vi formåede at finde rum. Straffesparket ændrede kampens rytme til deres fordel og de blev pludselig mere komfortable på banen og slog til på kontrastød, forklarede Busquets efter opgøret.

- Det er svært at sluge, da man ser den slags situationer ofte uden at der bliver dømt straffespark. Den, som jeg husker lige nu, er den mod Real Betis. I dag blev vi straffet for en uregelmæssighed - den slags situationer dømmes ikke altid.

Real Betis slog efterfølgende to billeder op på de sociale medier med en lignende situation, hvor de ikke fik straffe og sendte et spørgsmålstegn til La Liga. Selvom der er fokus på det nu, så lader La Liga det passere og om nogle dage er det hele glemt. Der kommer næppe nogen klar linje for hvornår der er straffespark eller ej.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder