Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere topdommer: Real Madrid var heldige

El Clasico - 25. oktober 2020Tidligere topdommer: Real Madrid var heldige

© ALBERT GEA (REUTERS)


Mange ser Real Madrids straffespark som en gave mens andre ser et klokkeklart straffespark. Men den tidligere topdommer Iturralde González talte med AS kort tid efter at straffesparket var blevet dømt, og han er ikke i tvivl om, at Real Madrid var heldige. Han kommer med sin forklaring.

Det er yderst sjældent, at der spilles en Clásico uden, at et hold føler sig bortdømt. I går var det Barca, da Clement Lenglet havde fat i Ramos' trøje og da VAR-dommerne ikke kunne træffe en beslutning, bad de hoveddommeren om at gå ud til skærmen og give sin vurdering. Han pegede straks på pletten.

- Der var et riv i trøjen, men det var ikke nok til et straffespark. Min mening er, at det var meget heldigt for Real Madrid. Straffesparket i første halvleg var mere tydeligt, kommer det fra Iturralde González til AS.

Under alle omstændigheder blev straffesparket dømt og selvom Neto hoppede til den rigtige side, så kunne han ikke gøre noget ved Ramos' spark, som gik i mål. Mod kampens slutning kunne Real Madrid have scoret langt flere mål, men den brasilianske keeper var stærk og holdt boldene ude indtil hans forsvar igen svigtede ham i det 90. minut, da Modric scorede.

Nu handler det for Barca om at få humøret op - for der venter endnu en topkamp om få dage. Denne gang i Champions League på udebane mod Juventus onsdag aften.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder