Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Myndighederne afviser Bartomeus brev

Nyheder - 26. oktober 2020
Myndighederne afviser Bartomeus brev

© FC Barcelona


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu gør alt i sin magt for at undgå mistillidsafstemningen, der endegyldigt kan sende ham ud af klubben. Under normale omstændigheder skal afstemningen afholdes den 1. og 2. november, men Bartomeu mener ikke at det er ansvarligt taget den nuværende Covid-19 situation i betragtning.

Derfor valgte han sent i går at sende et brev afsted til Pere Aragones, som er vicepræsident i de catalanske myndigheder. Her gjorde Bartomeu det klart, at man ikke kan sikre helbredet hos alle, som deltager i afstemningen og at situationen lige nu simpelthen ikke tillader at man afholder en afstemning. Hans brev blev besvaret lynhurtigt ifølge RAC1: Afvist.

Myndighederne står fast ved at afstemningen sagtens kan blive afholdt og at sundhedsministeren sørger for en protokol, der skal afholdes i den forbindelse. Brevet menes at være Bartomeus sidste desperate forsøg på at få annulleret afstemningen og det næste træk er nu at han til et bestyrelsesmøde skal træffe et valg.

I dag, mandag, er der bestyrelsesmøde i Barca, hvor Bartomeu skal beslutte sig om han vil trække sig før afstemningen finder sted, eller om han vil lade den blive afholdt og håbe på, at han kan bibeholde sin plads. Selvom mange nok ikke vil mene, at han har særlig meget ære tilbage i Barca, så er det en plet at få, hvis man bliver stemt ud af klubben. Den plet vil Bartomeu gerne undgå hvorfor han så hårdt og despereat kæmper mod denne afstemning.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder