Annonce


Annonce

Annonce

Koeman om Griezmann: Han er uheldig

Champions League - 29. oktober 2020




Antoine Griezmann var tilbage i startopstillingen i aftes efter at han startede på bænken i El Clásico mod Real Madrid i lørdags. Der gik under to minutter før han var tæt på at score, men han måtte se sit forsøg gå af på stolpen efter fornemt forarbejde af Miralem Pjanic.

Griezmann kom frem til et par chancer og deltog mere aktivt i spillet, da Dembélé og Pedri primært dækkede kanterne hvorfor der var mere rum at bevæge sig ind i midten for Griezmann. Ronald Koeman var tilfreds med hvad han så - men han havde gerne set, at Barca dræbte kampen noget tidligere. Der stod trods alt kun 0-1 på måltavlen indtil sidste øjeblik før Messi scorede fra pletten.

- Det eneste, som vi manglede i kampen, var at dræbe den meget tidligere. Vi havde store chancer til at score flere mål. Griezmann var uheldig. Hans første berøring var et skud på stolpen og han kunne ikke gøre mere ved det andet forsøg. Han skal fortsætte med at arbejde hårdt. Vi skabte en masse chancer og derfor kan vi ikke klage særlig meget, kom det fra Koeman efter opgøret.

- Holdet viste tro på tingene, vi spillede med selvtillid og vi viste karakter mod et stærkt hold i Champions League. Hele holdet vandt denne kamp.

I anden halvleg måtte Frenkie de Jong ned og agere midterforsvarer, da Araujo gik i stykker og Koeman roste sin landsmand for præstationen i forsvaret, hvor De Jong i øvrigt tidligere har prøvet at spille for Ajax.

- Vi vidste fra starten af sæsonen, at vi var begrænsede i forsvaret. Hvis en eller to mand ikke er med, så har vi problemer. Frenkie har prøvet at spille i forsvaret tidligere og han gjorde det godt mod Juventus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman om Griezmann: Han er uheldig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder