Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen og Umtiti træner igen

Nyheder - 29. oktober 2020




Der var godt nyt fra træningsbanen i dag, da målmand Marc-André ter Stegen og Samuel Umtiti kunne træne med igen. Umtiti deltog kun delvist mens Ter Stegen fuldførte hele træningen med sine holdkammerater, som landede i Barcelona i nat efter sejren mod Juventus i aftes.

Ter Stegen havde døjet med knæproblemer over en længere periode og mens der ikke var tale om en større skade, var det alligevel nok til at et indgreb var bedst for den tyske keeper, som dag for dag kommer tættere på sit comeback. Han håber nu på at kunne deltage i kampene igen meget snart, men først skal han igennem en længere proces til træning, hvor lægerne holder tæt kontakt til ham.

Samuel Umtiti har ligeledes døjet med knæproblemer i rigtig lang tid efterhånden. Han har været inde og ude af holdet, men den seneste skade har holdt ham ude så længe, at han i sidste sæson kun spilllede med i 18 kampe uden at få fuld spilletid og efter at være blevet erklæret skadet tilbage i juli er han nu endelig på vej tilbage.

Spillerne træner igen fredag klokken 11 for at lade op til kampen mod Alavés i weekenden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen og Umtiti træner igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder