Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lønreduktion - eller konkurs!

Nyheder - 31. oktober 2020
Lønreduktion - eller konkurs!

© LLUIS GENE/AFP - Getty Images


Da Josep Maria Bartomeu var præsident ønskede Barca-spillerne ikke at forhandle en lønreduktion senest han bad om det. Han har læst situationen helt forkert og truffet nogle tvivlsomme valg, som spillerne ikke står bag. Derfor afviste spillerne at forhandle en lønreduktion. Hvis den daværende præsident krævede, at man pillede ved spillernes løn uden accept, så opstod muligheden for at spillerne kunne skifte klub på stedet.

Men nu, hvor Bartomeu er ude af huset, er spillerne igen interesserede i at forhandle. Ifølge RAC1 mødtes spillernes repræsentanter således klubben i går, hvor man indledte forhandlingerne om en 30% lønreduktion. Spillerne er udmærket klar over, at klubben er hårdt ramt på grund af de få indtægter som følge af coronavirussen.

Klubbens finansielle situation er således, at man skal have skåret vanvittige 1,4 milliarder kroner af lønningerne. Hvis ikke det sker, så er der tale om konkurs hvilket ikke glæder nogen som helst i klubben - specielt ikke spillerne. For at undgå konkurs, skal klubben og spillerne finde en løsning inden det nye år og som det ser ud lige nu, så lykkedes det.

I sommers sendte man en håndfuld løntunge spillere ud af vagten, men som indtægterne fortsætter med at være små, bliver man nødt til at følge med tiden og finde flere steder, hvor man kan skære ned. Nu vil man så igen bede spillerne om at gå ned i løn. Senest gik de over 70% ned i løn.

Det vurderes, at man allerede i den kommende uge kan lukke en aftale, da spillerne er klar på at imødekomme klubbens krav. Messi er den spiller i truppen, som tjener klart flest penge, men omvendt er han også den spiller, som tjener flest penge til klubben. På den måde skal man finde en løsning, da klubben ønsker at forlænge hans kontrakt, som udløber til sommer.


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder