Annonce


Annonce

Annonce

Setién: Kunne ikke være mig selv i Barca

Nyheder - 1. november 2020




Quique Setién kan ikke se tilbage på sin tid som Barca-træner med glæde. Han er helt sikkert stolt over at have fået chancen, men på banen var det aldrig helt godt. Man fik en håndfuld gode resultater, men efter coronapausen, hvor alle mand var hjemme i karantæne, vendte man tilbage og tabte både La Liga og Champions League.

Her et par måneder senere sætter Setién ord på sin tid i Barca til El Pais og han erkender, at Messi er svær at håndtere og at hans fyring var en kendsgerning før man tabte 8-2 til Bayern München.

- Messi er svær at håndtere. Hvem er jeg, som skal håndtere ham? Man har accepteret den han er i mange år, så hvad skal jeg komme ind og ændre noget for? Han taler ikke meget, men man ser, hvad han vil. Det er sandt, at nogle spillere er svære at håndtere og Messi er en af dem.

- Vi var knuste efter 8-2-nederlaget. Man går ned i den negative historie i Barca med sådan et nederlag. Efter at jeg blev fyret fandt jeg ud af, at beslutningen allerede var truffet før nederlaget. Jeg fik hele historien efterfølgende. Når man skriver under med en så stor klub som Barca, så ved man på forhånd, at det ikke bliver let til trods for at man har de bedste spillere på holdet.

- Sandheden er, at jeg aldrig kunne være mig selv; desuden fik jeg aldrig gjort det, som jeg ønskede. Jeg kunne have gået ind og lavet nogle drastiske ændringer, men det ville ikke have ændret noget på den korte bane.

- Frem mod pausen spillede vi godt. Vi ændrede en del ting og lykkedes med det. Vi var to point foran ved pausen. Da vi vendte tilbage startede vi ligeledes godt i Mallorca, men så blev situationen kompliceret og Real Madrid var pludselig ekstraordinære. Men jeg ved, at jeg skulle have tacklet det anderledes. Når man er i sådan et job, så er der ikke tid til at tænke. Det er kun handling.

Real Madrid var flyvende efter pausen mens Barca kamp efter kamp skuffede hvilket resulterede i et 8-2-nederlag mod Bayern München, hvor intet lykkedes. Herefter gik Bartomeu ind og valgte at rense ud i truppen og få uger senere forklarede den daværende præsident, at han skulle have renset ud efter fiaskoen til Liverpool. Det var altså både en træner og en præsident, som ikke formåede at levere varen. I dag er de begge væk og fansene håber på bedre tider. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setién: Kunne ikke være mig selv i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder