Annonce


Annonce

Annonce

Skuffet Koeman: Vi skulle have scoret flere mål

La Liga - 1. november 2020




Ronald Koeman valgte at indlede kampen mod Alavés med fire angribere og blot to midtbanespillere. Han havde umiddelbart læst taktikken godt, da Alavés alligevel gik ned og pakkede sig hvorfor flere angribere var nødvendigt. Men præstationen var for uskarp og man formåede ikke at vinde kampen.

Man kom bagud på en kæmpe fejl af Neto, som helt sikkert sparker bolden til månen næste gang den samme situation opstår, men oppe i den anden ende formåede man kun at score én gang til trods for at man var en mand i overtal i en halv times tid. Koeman er skuffet over, at man ikke scorede flere mål - det samme som mod Juventus.

- Jeg var ikke glad for første halvleg, hvor vi også fik et par gule kort. Jeg skiftede tre mand ud, da jeg ikke var glad. Det har intet med attitude eller koncentration at gøre, men at score flere mål. Det var det samme problem vi havde mod Juventus. Mod Alavés gav vi deres mål væk, men vi kan ikke acceptere at brænde så mange chancer.

- Jeg ved ikke om det er fair eller ej. Det er altid hårdt ikke at vinde, men i anden halvleg havde vi en bedre rytme, præcis som mod Juventus, men vi skal til at score flere mål. Det handler ikke om karakter; men om præstationen. Det er ikke nok. Hvis man skaber så mange chancer og kun scorer én gang, så er det ikke godt, forklarede Koeman.

Barca og Koeman har ikke tid til at evaluere. Allerede om tre dage gælder det Dynamo Kiev i Champions League, hvor man skal tilbage på sporet - præcis som man kom det mod Juventus, men denne gang skal man følge op med at vinde i La Liga også når Real Betis gæster Camp Nou på lørdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Skuffet Koeman: Vi skulle have scoret flere mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder