Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coronaramte Dynamo Kiev: 9 spillere smittede!

Champions League - 3. november 2020
Coronaramte Dynamo Kiev: 9 spillere smittede!

© AFP


Champions League er tilbage på Camp Nou i morgen aften når Barca tager imod Dynamo Kiev i en kamp, som kan sikre Barca ni ud af ni point i Champions Leagues gruppespil. Men optakten er ikke helt den samme. I Barca frygter man nemlig ukrainernes spillere. Ikke på grund af deres fodbold, men fordi, at de har mange mand ude med coronavirus.

Således bekræftede klubben i går, at hele 13 personer er lagt ned med corona - heraf 9 spillere. Truppen er udtaget og kampen gennemføres under normale omstændigheder, da Dynamo Kiev kan stille et hold - men i Barca er man bekymrede for om én af de spillere, som spiller i morgen, har taget corona med sig ind på banen.

UEFA's protokoller er strikte og hvis ikke man kan fremlægge en negativ test, så får man ikke lov til at spille. Derfor bliver spillerne testet både i dag og i morgen og derfor er der reelt set en mulighed for at Dynamo Kiev ikke kan stille hold, hvis flere spillere pludselig indgiver en positiv test.

I Barca har man været gode til at følge regler og anbefalinger og det er kun meget få spillere, som har oplevet at være ramt af coronavirus - heldigvis uden følge. Udover, at Dynamo Kiev er hårdt ramt af virussen, så må de tilmed undvære én karantæneramt spiller ligesom tre andre er ude med skader. Så det bliver et noget tyndt mandskab, som Barca møder onsdag aften.

Heldigvis for catalanerne har Real Madrid været udsat for noget lig det samme, da de mødte Shakhtar Donetsk, der var uden 10 førsteholdsspillere på grund af corona. Alligevel formåede Shakhtar at vinde kampen mod Real Madrid og det er et helt klart signal til Barca om, at uanset, hvem man møder på banen, så skal der ikke tages for let på opgaven.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder