Annonce


Annonce

Annonce

Laporta stiller måske ikke op til præsidentvalg

Nyheder - 3. november 2020




Joan Laporta er favoritten blandt mange fans til at snuppe præsidentposten i Barca efter at Josep Bartomeu gik af i sidste uge. Lige nu sidder en midlertidig ledelse på magten i klubben, men dog i et begrænset omfang, da deres opgave er at sætte gang i præsidentvalget, som højst sandsynligt finder sted omkring juletid.

Laporta har flere gange udtalt, at han overvejer at stille op, men det er aldrig blevet bekræftet. Selv nu, hvor Bartomeu er ude, er Laporta fortsat i tvivl. Han har dog nogle planer for hvordan holdet skal styrkes og hvem der skal sidde med ham i ledelsen, men det hele afhænger altså af om han endegyldigt vælger at stille op.

Der var tale om, at de to favoritter - Laporta og Victor Font - ville slå sig sammen, men det kommer ikke til at ske. Det har de begge afvist og spørger man den tidligere vicepræsident Emili Rousaud, så er han også i tvivl om hvorvidt han vil stille op, da han selv føler, at hans ekspertise ligger et andet sted i klubben end at sidde som præsident.

Det er en meget spændende tid, som klubben imødekommer. Der er nemlig ingen tvivl om, at uanset, hvem der lander på præsidentposten, så kommer man til at se enorme ændringer både ledelsesmæssigt men så sandelig også i truppen, som har været svag i en årrække. Desuden har ingen præsidentkandidater Ronald Koeman som deres favorittræner hvorfor hollænderens job også er i fare. Koeman kan være færdig i klubben om to måneders tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta stiller måske ikke op til præsidentvalg

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder