Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dest og Konrad udtaget for USA

Landskampe - 4. november 2020
Dest og Konrad udtaget for USA

© FC Barcelona


Sergino Dest fik den bedste fødselsdag man kunne ønske sig. Efter at have skrevet under med Barca, kunne han for nyligt fejre sin fødselsdag med en udtagelse til USA's landskampe mod Wales og Panama. Det samme kan B-holdets Konrad de la Fuente glæde sig over.

Konrad har allerede fået debut på førsteholdet og gør et godt på B-holdet. Man er fyldt godt op på førsteholdet og derfor bliver han kun udtaget når der er spillermangel på Koemans hold. Men det er ingen hemmelighed, at Koeman er overrasket over Konrads niveau.

Hvad der dog undrer Barcas fans er, at Sergino Dest spillede en god kamp mod Real Madrid hvilket han kunne fejre ved at blive smidt på bænken mod Juventus og Alavés. En mærkværdig situation og bestemt ikke noget, som glæder Dest. Ifølge adskillige medier starter han dog på banen i aften mod Dynamo Kiev.

Barca tager imod Dynamo Kiev i aften klokken 21 på Camp Nou i Champions League. Her er Dynamo Kiev ramt på grund af et afbud hos mange spillere, som er smittet med coronavirus. Det åbner døren for at man får endnu mere at se til Sergino Dest, som blev 20 år i går.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder