Annonce


Annonce

Annonce

Startopstillingen mod Dynamo Kiev

Champions League - 4. november 2020




Ronald Koeman havde sine spillere til en let omgang træning i formiddags, hvor man fik styr på de sidste detaljer inden kampen i aften mod Dynamo Kiev, som besøger Camp Nou med en masse spillere ude på grund af coronavirussen. Nu har Koeman udpeget 11 af sine mænd, som starter inde.

Ter Stegen går direkte ind i startopstillingen efter at have fået det grønne lys tidligere i dag. Derudover starter Sergino Dest inde sammen med Piqué og Alba i forsvaret. Pedri starter igen inde sammen med Messi og Griezmann mens også Ansu Fati får plads fra start.

Sergio Busquets var ikke udset til at starte inde, men det har Koeman alligevel valgt. Pjanic og De Jong spiller også med. Hollænderen starter umiddelbart inde i midterforsvaret for at aflaste Lenglet, men der lurer også en mulighed for et decideret tre-mands forsvar for at vinde slaget på midtbanen og samtidig kunne presse Dynamo Kiev i bund. Ukrainerne kommer langt fra i stærkeste opstilling.



FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Dest, Piqué, De Jong, Alba, Busquets, Pjanic, Pedri, Messi, Griezmann og Fati

Der er kick off klokken 21 i aften. Kampen kan ses direkte på TV3 Sport. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Startopstillingen mod Dynamo Kiev

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder