Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué erkender: Det bliver ikke en let sæson

Champions League - 5. november 2020
Piqué erkender: Det bliver ikke en let sæson

©


Gerard Piqué var på banen i alle 90 minutter i går, da Barca hjemme slog Dynamo Kiev med 2-1 uden at overbevise. Det var reelt set kun de første få minutter, som var gode, og derefter faldt Koemans hold totalt sammen og blev egentlig kun reddet af en velspillende Marc-André ter Stegen.

Piqué scorede det afgørende mål for Barca og efter kampen dukkede han op til et interview, hvor han kom ind på situationen i klubben som helhed.

Om kampen
- Vi startede virkelig godt. I de første 20 minutter kunne vi have scoret to eller tre mål. Griezmann havde en stor chance, men sådan gik det ikke og så blev det kompliceret for os; vi tabte kontrollen over kampen. I anden halvleg ville jeg have ønsket mere ro på bolden efter 2-0-målet, men så fik de deres mål og det gjorde det svært. Det vigtigste var de tre point.

Forbedringer
- Der er ting, som vi skal forbedre. Vores presspil var ikke godt og vi var ikke gode nok i organisationen. Selvom Dynamo Kiev manglede spillere, så har alle hold et højt niveau i europæisk fodbold. Vi skal fortsætte med at kæmpe. Vi har vundet i Champions League, men i La Liga skal vi have vendt situationen.

Klubbens situation
- Situationen i klubben lige nu er som den er. Det er en process af mange ændringer; ændringer, som er nødvendige. Vi skal gøre det hele meget bedre. Det var tydeligt, at vi år efter år blev dårligere. Vi har ikke meget tid til at reagere, men vi skal forbedre os. I Barca er der ingen glidebane - man skal altid vinde alt. Nu er der præsidentvalg og så vil en ny bestyrelse komme ind og ændre nogle ting.

Barca er ikke favorit
- Det er normalt, at folk ikke ser os som favorit til at vinde Champions League når man tænker på, hvad der er sket de seneste sæsoner. Alt, hvad vi kan gøre, er at kæmpe hårdt og genvinde selvtilliden. VI har en god gruppe spillere. Min erfaring fortæller mig, at det nok skal blive bedre. Sæsonen bliver ikke let, men vi er sikre på, at vi kan vende situationen. Vi er i november, så der er lang vej endnu.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder