Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Dynamo Kiev havde mange chancer

Champions League - 5. november 2020
Ter Stegen: Dynamo Kiev havde mange chancer

© Valenti Enrich


Den største nyhed i går var at Marc-André ter Stegen nu er tilbage. Keeperen var egentlig ikke forventet at skulle spille, men Ronald Koeman valgte sin tyske keeper fra første fløjt og det var en god idé. Uden Ter Stegen havde Barca næppe vundet mod coronaramte Dynamo Kiev, som virkelig gav Barca problemer.

Ter Stegen erkendte da også efter opgøret, at Dynamo Kiev fik alt for mange chancer og at det skal forbedres. Selv er han glad for at være tilbage - men han hæfter sig ved at sejren var vigtigst.

- For mig var det vigtigste, at vi fik sejren hjem. Jeg havde set frem til mit comeback, da jeg elsker at spille fodbold. Dynamo Kiev havde mange chancer og det må vi tale om så vi kan forbedre det. Men vi startede godt og fik skabt nogle chancer, som skulle have sendt os yderligere i front. Senere i kampen måtte vi lide og derfor kom der nerver i kampen.

- Det handler ikke om, hvilken af mine redninger der var bedst. Det vigtige var at hente sejren. At komme tilbage og vinde er prioriteten og jeg er virkelig glad for sejren.

Ter Stegen var blandt de fire spillere, som for nyligt fik sin kontrakt forlænget i Barca og han fortæller, at han aldrig var i tvivl om, at han ville blive i Barca.

- Jeg havde ingen tvivl omkring min forlængelse. Det var lidt svært at blive enig, men det er helt normalt. Alle ønskede at forlængelsen skulle komme på plads og det gjorde den.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder