Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman risikerer 12 kampes karantæne!

La Liga - 5. november 2020
Koeman risikerer 12 kampes karantæne!

© CESAR MANSO - AFP


Det ser sort ud for Ronald Koeman i disse dage. Han har svært ved at få fansene til at glæde sig over fodbolden, som spillerne leverer og uden for banen har han brugt mundtøjet forkert. I hvert fald risikerer han at få en straf på hele 12 kampes karantæne. Det sker som følge efter hans kommentarer umiddelbart efter nederlaget til Real Madrid i El Clásico.

Den 24. oktober dukkede Real Madrid op på Camp Nou og vandt 3-1 efter en spøjs VAR-kendelse, hvor man i Barca mente, at Lenglet skulle have frispark inden han lavede straffespark på Ramos. En kendelse, som linjedommeren da også forklarede til hoveddommeren, som dog valgte anderledes.

- Jeg forstår ikke dommerens beslutning. VAR er kun klar når der skal besluttes noget imod Barca. Beslutningerne er altid imod os. Dommeren sagde, at det var et straffespark, men det er ikke til at forstå. Jeg bryder mig ikke om det, forklarede Koeman efter kampen og fulgte op:- Jeg sagde til dommeren, at jeg håber, han en dag kan forklare mig, hvordan VAR virker i Spanien, for vi har nu spillet fem kampe og VAR har altid været imod os. Men der var ingen VAR da vi skulle have straffespark mod Sevilla eller da Getafe skulle have to røde kort. Hvorfor er VAR altid imod os?

Disse ord fra Koeman har nu fået det spanske fodboldforbund til at åbne en sag mod Koeman. Straffen kan variere kraftigt, da de mindste lyder på 2 kampes karantæne og en bøde på 600 euro, mens den højeste straf lyder på 12 kampes karantæne og 3000 euro. Der er kommet nye regler, så umiddelbart vides det ikke, hvordan man ser på denne situation.

Der forventes en beslutning om to ugers tid først. Man har nemlig også en lignende situation, der skal tjekkes igennem. Real Betis-træner Manuel Pellegrini brokkede sig nemlig også over VAR, da hans hold mødte Real Madrid. RFEF har altså også åbnet en sag mod Betis-træneren.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder