Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alves: Barcas ledelse manglede nosser

Transfermarked - 6. november 2020
Alves: Barcas ledelse manglede nosser

©


Barcas bedste højreback gennem tiderne Dani Alves lod sig sent i aftes interviewe af RAC1, som kom ind på forskellige situationer. Her var højdepunktet hans kommentarer omkring det nuværende Barca-hold, som er historisk ringe i forhold til de resultater, der kommer hjem, og så taler han også om sin egen tid i klubben, da han blev sendt til Juventus.

Som bekendt blev Dani Alves sendt til Juventus sommeren 2016 gratis, og han fortæller, at han tilbød at komme tilbage igen, men Barcas ledelse turde ikke indrømme, at de havde begået en fejl. Det fortæller han i et ærligt interview.

- Hvis jeg blev behandlet som jeg troede, at jeg havde fortjent, så ville jeg have fortsat i Barca indtil i dag. Jeg elsker klubben og jeg ser det som mit andet hjem. Jeg tilbød at vende tilbage til Barca. Da jeg tog til Juventus var det for at vise, at jeg stadig havde niveauet og derefter ønskede jeg at vende tilbage til Barca, fortæller Alves og skyder med skarpt:- Jeg ville have vendt tilbage gratis, men Barca havde ikke nosserne til at erkende, at de havde begået en fejl.

- Jeg kaster ikke med sten, men jeg tror, at ledelsen var til skyld. Måske blev præsidenten skidt rådgivet, jeg siger ikke, at det kun var Bartomeus fejl. I dag ligner det, at Barca er ved at blive til en kommerciel klub, som lever af at købe og sælge spillere og derfor mister man sin identitet. Det er umiddelbart Barcas problem, mener jeg.

- Barca er ved at ændre sin identitet. Det er normalt, at der så opstår problemer. For mig har de mistet, hvad de står for, og for at lande igen, går de igennem en svær proces. Jeg følger selvfølgelig alle Barca-kampe og af og til nyder jeg det, men ikke generelt set. De har individualister, men overhovedet ingen identitet.

- Med hensyn til Neymar så ved jeg, at alle spillere, som forlader Barca, fortryder det en dag. Jeg ved ikke, hvad han tænker i dag, men selvfølgelig ville jeg elske at se ham tilbage i Barca-trøjen.

Dani Alves er i dag 37 år og spiller i hjemlandet hos Sao Paulo. Han nåede at spille 391 kampe og score 21 mål for Barca.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder