Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca opgiver Alaba: Kræver for høj løn

Transfermarked - 6. november 2020
Barca opgiver Alaba: Kræver for høj løn

© ANP Sport/Getty Images


Barca har længe fulgt Bayern Münchens David Alaba og har flere gange være i tale med ham, men selv nu til sommer, hvor han kan smutte gratis, er det ikke seriøst for Barca at hente ham. Han kræver simpelthen en for høj løn til at Barca ønsker at hente ham.

I Barca arbejder man ud fra et lønhierarki og en spiller som Alaba kan næppe komme ind og gå direkte ind i toppen af den liste. Udover at han kræver hele 15 millioner euro pr. sæson, så kræver han også en stor sign-on fee, da Barca som klub ikke skal betale Bayern München for transferen. Det bliver alt for dyrt for Barca, som ikke engang kunne finde 25 millioner euro til at hente Memphis Depay i sommers.

David Alabas og Bayern Münchens kontraktsnak brød sammen forrige uge og det ligner helt klart, at han er klar på at prøve noget nyt. Han er interesseret i at skifte til Barca, men det kræver, at han sænker sine krav gevaldigt. I Spanien tvivler man på, at han har tænkt sig at gøre det, og derfor er hans agent lige nu på arbejde for at finde en klub, som er klar til at komme tæt på Alabas krav. Der vil altid være en forhandling.

Udover, at man ønsker at forstærke sig i Barca, så skal man også finde mere end én milliarder kroner for at holde den daglige drift i klubben kørende. Det sker som følge af den økonomiske situation, som Bartomeu har bragt klubben i samtidig med at coronavirussen har sat sit præg på klubben. Det er altså urealistisk at gå ud og hente en spiller, der kræver en høj løn.

Pengene forsøger Barca at finde ved at reducere de nuværende spillers løn, men det er altså penge, der skal bruges til klubben og ikke til spillerkøb. Desuden nævnes det, at de penge, som spillerne giver op af deres løn, vil de få retur som en bonus når de en dag stopper karrieren eller forlader klubben hvis coronapandemien til den tid er fortid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder