Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivaldo: Setién var ansvarlig for den håbløse sæson

Nyheder - 7. november 2020
Rivaldo: Setién var ansvarlig for den håbløse sæson

© Javi Ferrandiz


Quique Setién formåede at ødelægge det, som Ernesto Valverde havde bygget op. Selvom Valverde i lang tid var set ude af Barcas fans, så kan ingen være i tvivl om, at hans præstationer trods alt var bedre end det, som Quique Setién kom med. Ikke desto mindre forsøgte Setién at sætte sit eget præg på holdet, men det lykkedes ikke.

I et interview forklarede han, at han slet ikke kunne være sig selv og at der ikke var tid til at arbejde eller tænke. Han kom også med kommentarer omkring Lionel Messi, som han mente var svær at træne. Nu har Rivaldo taget bladet fra munden og han mener, at Setién bør tie stille.

- Setién har beklaget sig over, at Messi er kontrollerende i omklædningsrummet og at han har alt for meget at skulle have sagt i klubbens beslutninger. Jeg tvivler dog på, at Setiéns kommentarer er sande. Hvis de er, så burde han have fortalt det til ledelse, at han ikke var glad for situationen. En træner skal altid forklare sig, når noget ikke er godt. Setién skal ikke forsøge at skifte fratage sig ansvaret for en håbløs sæson, fortæller Rivaldo.

Quique Setién var meget vellidt i starten, da man pludselig så en anden type træner, som af og til trænede med, som planlagde trænig på kampdage for at holde spillerne varme og som forsøgte sig med noget nyt. Men lynhurtigt blev situationen tung, da man ikke formåede at vinde kampe og det sætter hurtigt gang i spørgsmåls og vrede fra fans, som uge efter uge ønskede Setién fyret. Det blev han så da man blev maltrakteret af Bayern München.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder