Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri udtaget - Riqui Puig droppet

Landskampe - 7. november 2020
Pedri udtaget - Riqui Puig droppet

© Francesc Adelantado


Spaniens U21-landshold skal snart spille to landskampe mod Færøerne og Israel og i den forbindelse har Luis de la Fuente udtaget sin trup til kampene, og her er der godt nyt for Barcas unge magiker Pedri. Han er nemlig blevet udtaget efter at have vist sig flot frem for Barca - og fordi, at han har fået spilletid.

Riqui Puig plejer også at blive udtaget, men det er han ikke i denne omgang. Det hænger måske sammen med, at han simpelthen ikke får spilletid på førsteholdet. Ronald Koeman gjorde det klart for Puig i starten af sæsonen, at han ikke regner med ham og at han derfor skulle finde sig en ny klub.

Riqui Puig afviste dog og valgte at blive i Barca for at kæmpe for sin plads på holdet, men der er ikke kommet spilletid ud af det. Han er derfor ikke i kampform og desuden har Spanien også kvalificeret sig til U21-EM i Ungarn og Slovenien efter syv sejre og én uafgjort i de otte hidtil spillede kampe.

Desuden er B-spiller Inaki Pena også udtaget.

Spaniens U21-trup
Josep, Fernandez, Inaki Pena, Porro, Pozo, Cucurella, Pedrosa, Cuenca, Clemente, Hernando, Hugo, Zubimendi, Moncayola, Oscar, Beltran, Barrenetxa, Pedri, Brahim, Garcia, Puado, Gil, Gomez og Lopez.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder