Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba: Vi var klart bedre end Betis

La Liga - 8. november 2020
Alba: Vi var klart bedre end Betis

© Javi Ferrandiz


Jordi Alba spillede hele kampen mod Real Betis i går og var en stærk mand rent offensivt med mange tværpassninger ind i feltet. Han rodede dog rundt i forsvaret sammen med Lenglet, Piqué og Roberto, som slet ikke har fundet rytmen i denne sæson. Barca har lukket 8 mål ind i 7 kampe.

Efter opgøret talte Alba med Movistar omkring kampen og han slår fast, at Barca skulle have haft en større føring ved pausen. I stedet gik man ned i omklædningsrummet med 1-1 på måltavlen.

- Vi fortjente en større føring ved pausen. Vi var klart bedre end Betis. Både i første og anden halvleg. Det er korrekt, at det røde kort gjorde tingene en smule lettere, men vi skulle have ført allerede ved pausen.

- Det er irriterende, at man spiller godt og man skaber masser af chancer, men så har modstanderen to skud og det ene går ind. Det var uheldigt med det brændte straffespark og desuden havde vi fire eller fem store chancer, men i anden halvleg formåede vi at udnytte chancerne.

- For at være helt ærligt, så synes jeg ikke at Betis sendte deres backs med frem så meget. Defensivt var de mere kompakte, men det er klart, at de kom frem til chancer. Alle hold i La Liga har en masse kvalitet.

- Truppens kvalitet er høj, men alle ønsker at se Messi på banen. Han er verdens bedste spiller og vi ønsker hele tiden at han spiller. Det er selvfølgelig op til træneren. I anden halvleg hjalp Messi os rigtig meget og det var tydeligt, at vi var bedre med ham på banen.

Der er nu landsholdspause og derefter skal Barca på en svær opgave når de møder Luis Suárez og Atletico Madrid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder