Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi døjede med ankelproblemer

La Liga - 8. november 2020
Messi døjede med ankelproblemer

© AFP


Ronaldo Koeman overraskede i går, da Lionel Messi ikke startede inde mod Real Betis. Mange forstod ikke menignen med at lade Messi spille mod et coronaramt Dynamo Kiev-hold for derefter at spare ham mod Real Betis i La Liga, hvor catalanerne halter gevaldigt efter. Men der var angiveligt en grund til det.

Messi har spillet med i de seneste 37 ligakampe, men nummer 38 blev altså med en plads på bænken. Han kom dog på banen fra første fløjt i anden halvleg og scorede to mål mens han var direkte involveret i et tredje mål. Men der var en grund til at han startede på bænken, bekræfter Koemans assistent Alfred Schreuder.

- Hvis en spiller ikke er frisk, så må han komme på banen fra bænken af. Desuden har han spillet mange kampe, forklarede Schreuder og slog fast, Messi sluttede kampen mod Dynamo Kiev med småproblemer omkring den ene ankel og man ønskede derfor ikke at tage nogen risiko.

Messi har det fint, men man ønskede ikke at sende ham i spil fra start mod Betis. Efter kampen har der desuden ikke været nogen negativ respons fra argentineren, så det må formodes, at ankelproblemerne var kortvarig og at han havde godt af en lille pause.

Messi er udtaget for Argentina til kampene mod Paraguay og Peru, og her bliver det spændende at se, om man i Argentina vurderer ham klar til 180 minutter, eller om man sparer ham undervejs.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder