Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Operation påkrævet: I dag kommer dommen

Skader - 9. november 2020
Operation påkrævet: I dag kommer dommen

© FC Barcelona


Ansu Fati startede på banen i opgøret mod Real Betis lørdag eftermiddag, men måtte allerede i pausen lade sig udskifte med Lionel Messi, som til kampen startede ude på bænken. Desværre for Ansu Fati var skaden værre end først antaget.

Barca bekræftede i går, at Ansu Fati i dag skal opereres, da han pådrog sig en meniskskade mod Real Betis. Endnu vides det ikke hvor længe stortalentet skal sidde ude, men man må forvente nogle måneder. Svaret kommer med al sandsynlighed i dag, når Dr. Cougat efter operationen taler ud omkring skadens omfang.

Ansu Fati er ked af og det og ødelagt, men han har en stor lyst til at komme sig lynhurtigt og vende tilbage til banen igen. Der er tale om et indgreb, som minimerer risikoen for tilbageslag når han er tilbage og derfor har man altså valgt at en operation er nødvendig.

Angriberen skal dermed under kniven i dag og alle krydre fingre for at det hele går efter planen så han hurtigt kan komme i gang med genoptræningen og derfor vende tilbage til banen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder