Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Ansu Fati ude i 4 måneder

Skader - 9. november 2020
Officielt: Ansu Fati ude i 4 måneder

© Alex Garcia


Ansu Fati har været i forrygende form i lang tid og har virkelig fået bidraget til Barcas offensiv, men i weekenden gik han i stykker i en situation, hvor han vandt et straffespark. Han blev slået ud af en tackling og siden har Barca meddelt, at han havde pådraget sig en meniskskade, som han denne mandag blev opereret for.

Mandag stod Dr. Ramon Cugat klar ved operationsbordet og her gennemgik Ansu Fati en succesfuld operation og efterfølgende kunne Dr. Cugat slå fast, at Ansu Fati skal holde en pause på op til fire måneder. Det kommer utrolig uheldigt for den unge spiller, som uge efter uge spiller rigtig god fodbold og nu må han tage en uventet og lang pause.Ansu Fati har i denne sæson spillet 10 kampe - syv i La Liga og tre i Champions League - fordelt over 596 minutter. Det er i alt blevet til fem mål og to assists udover den underholdning, som han også bidrager med gennem sit spil. Det må man nu se længere efter.

Med skaden betyder det, at Ousmane Dembélé med al sandsynlighed ikke er til salg til januar. Han har gjort det rigtig fint i de kampe han har fået i den nye sæson og desuden har han nu holdt sig skadesfri i adskillige måneder. Det er måske den sidste dør, som er åbnet for franskmanden. For Ronald Koeman gælder det nu om at omjustere offensiven, hvor Ansu Fati utvivlsomt har været fast mand.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder