Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: Disse kampe går Ansu Fati glip af

Skader - 9. november 2020
Overblik: Disse kampe går Ansu Fati glip af

© AP / JOAN MONFORT


Det blev i dag bekræftet, at Ansu Fati må se til mens holdkammeraterne spiller kampe de næste fire måneder. Det var kendsgerningen efter at det unge stortalent blevet opereret for en meniskskade, som han pådrog sig i weekenden mod Real Betis.

Det betyder, at han er færdig for i år og kommer til at misse nogle store og ikke mindst vigtige kampe. Herunder får du overblikket.

Disse kampe misser Ansu Fati
Atletico Madrid - FC Barcelona
Dynamo Kiev - FC Barcelona
FC Barcelona - Osasuna
Ferencvaros - FC Barcelona
Cadiz - FC Barcelona
FC Barcelona - Juventus
FC Barcelona - Levante
FC Barcelona - Valencia
Valladolid - FC Barcelona
FC Barcelona - Eibar
Huesca - FC Barcelona
Athletic Bilbao - FC Barcelona
Granada - FC Barcelona
FC Barcelona - Real Sociedad
Elche - FC Barcelona
FC Barcelona - Athletic Bilbao
Real Betis - FC Barcelona
FC Barcelona - Alaves
FC Barcelona - ElcheKampen mod Elche til sidst i programmet er den kamp, som Barca skulle have indledt La Liga med. Men kampen blev udskudt til februar på grund af catalanernes deltagelse i sidste sæsons Champions League. Den spilles den 15. 16. eller 17. februar og det bliver lige omkring det tidspunkt, at Ansu Fati er tilbage - medmindre han gør det så godt, at han allerede får spilletid før.

Hvis det først bliver senere, så møder Barca henholdsvis Cadiz, Sevilla, Osasuna, Huesca og Real Sociedad samt mulige ukendte hold i Champions League såfremt man sørger for at komme så langt mens han sidder ude med sin skade. Desuden afvikles Copa del Rey også på den anden side af nytår, så der bliver nok at se til for Koeman og co.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder