Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Depay vil til Barca - men vil Barca have Depay?

Transfermarked - 10. november 2020
Depay vil til Barca - men vil Barca have Depay?

©


I sommers forsøgte Barca ihærdigt at skaffe op mod 25 millioner euro for at sikre sig Memphis Depay, som man havde udset til at tage over for Luis Suárez, som skiftede til Atletico Madrid. Egentlig var Lautaro Martinez prioriteten, men grundet de nuværende omstændigheder havde man ikke råd til ham.

Man fik heller aldrig råd til Depay men man aftalte, at man ville tale sammen igen når transfervinduet åbner til januar. Spørgsmålet er nu om Barca overhovedet er interesseret i Memphis Depay; det er nemlig ikke Bartomeu, som går med beslutningen længere efter at han sammen med sin bestyrelse pakkede sine ting og smuttede.

Den nuværende ledelse, som kun er indsat midlertidig, må ikke købe spillere, så det bliver den kommende præsident, der skal vurdere om Depay er noget værd for holdet. Til trods for rygter og historier om, at Barca ønsker spillere til klubben, så er der ingen der reelt set ved, hvad der er op og ned. Det finder man først ud af når man ved hvem den nye præsident bliver.

Depay slog i et interview fast, at han ikke kan love, at han bliver i Lyon. Han er udmærket klar over, at han måske er fortid i den franske klub om to måneder - men for at et skifte til Barca skal køres igennem, kræver det at den nye præsident ønsker det. Og præsidentkandidaterne har på række udtalt, at de ikke har nogen idé om hvad Bartomeu har tænkt på i mange af sine beslutninger. Derfor kan Depay ikke være sikker på et skifte til Barca.

Den midlertidige ledelse skal udelukkende sørge for den daglige drift og sætte gang i præsidentvalget. De kan hverken købe eller sælge spillere.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder