Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere Griezmann-agent: Messi styrer alt

Nyheder - 10. november 2020
Tidligere Griezmann-agent: Messi styrer alt

© FC Barcelona


Antoine Griezmann har haft det svært siden han skiftede Atletico Madrid ud med Barca. Han indledte sin Barca-karriere ved at spille på kanterne, hvor han bestemt ikke bidrog med noget som helst, men efter den seneste landsholdspause, er han blevet rykket mere ind centralt, hvor han gør det langt bedre - trods han har været uheldig foran målet. Han er mere involveret i spillet hvilket passer bedre til hans kvaliteter.

I sommers ønskede Messi at skifte væk fra Barca, men den daværende præsident Bartomeu afviste og ønskede ikke at forhandle et Messi-exit på plads. Derfor er argentineren stadig at finde i klubben og det er 'klassisk' Messi, fortæller Éric Olhats, som er tidligere agent for Antoine Griezmann. Olhats mener ikke, at Messi bryder sig om Griezmann.

- Griezmann ankom til en klub i knæ, hvor Messi styrer alt. Han er kejseren i klubben og han var ikke glad for at se Griezmann komme til klubben, indleder Olhats i et interview med France Football.

- Messis attitude har ikke været god og det kan Griezmann mærke. Jeg har altid hørt Griezmann sige, at der ikke er nogen problemer med Messi, men man har aldrig hørt det samme fra Messi. Det er et terrorregime. Enten er du med ham eller også er du ikke.

- Messi sagde, at han ville væk fra Barca for at se, om han stadig havde den samme magt i forhold til at bestemme hvilke spillere der skal ind og ud af klubben. Men han endte med at blive - det er klassisk Messi. Han er dygtig på banen, men han er lige så dårlig uden for banen. Barca har haft det svært længe; der har været store problemer i klubben og det kan naturligvis mærkes.

Messi og Griezmann ser meget glade ud sammen når de begge har været involveret i et mål - det så man senest mod Betis, hvor Messi smart hoppede over bolden og lod den gå videre til Griezmann, som sikkert scorede. Billederne er ikke til at tage fejl af, men Olhats tror altså bare det er en facade af Messi.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder