Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann slår tilbage: Poster igen billede med Messi

Nyheder - 11. november 2020
Griezmann slår tilbage: Poster igen billede med Messi

©


Antoine Griezmann og Lionel Messi har det ikke godt sammen hvis man spørger franskmandens tidligere agent Eric Olhats. Han udtalte i hårde vendinger om hvordan Messi kontrollerer alt i Barca og at argentineren ikke var glad for at se Griezmann komme til klubben.

Det skabte påstyr i de spanske medier, da Olhats pludselig var ude og svine Messi til og samtidig fortælle, at Griezmann umuligt kunne være glad i klubben. Udtalelsen skete efter weekendens kamp mod Real Betis, hvor Messi kort efter sit indhop smart hoppede over bolden så Griezmann kunne score. Herefter var der tydeligvis glæde blandt dem begge, da de sammen med holdkammeraterne fejrede målet.

Kort efter opgøret slog Greizmann et billede op på de sociale medier, hvor han krammer Messi efter målet. Efter at billede blev slået op valgte Olhats at gå ud med sine udtalelser, men det faldt ikke godt ind hos Griezmann, som i går retweetede sit eget opslag med Messi - et direkte svar på Olhats kommentarer om, at de to spillere har det godt sammen.Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder