Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca sagsøger Neymar for 76 mio. kr.

Nyheder - 11. november 2020
Medie: Barca sagsøger Neymar for 76 mio. kr.

©


Forholdet mellem Barca og Neymar braste for alvor sammen i 2017, da han valgte at acceptere et tilbud fra Paris Saint-Germain, som siden betalte hans frikøbsklausul på 1,65 milliarder korner. Det var noget, som ingen havde kunne forestille sig og derfor ser man i dag frikøbsklausuler der er langt, langt højere. Helt op til 5 milliarder kroner.

Efter skiftet til PSG har de to parter erklæret krig, men samtidig håbet på, at man kunne begrave stridsøksen, da Neymar pludselig ønskede at vende retur sidste sommer. Som bekendt kunne Bartomeu på daværende tidspunkt ikke finde bare tæt på nok penge til at hente Neymar tilbage og derfor endte det altså med at brasilianeren fortsatte i PSG.

Nu bliver der så kastet mere brænde på bålet. Det melder El Mundo som erfarer, at Barca sagsøger Neymar for 76 millioner kroner. Det sker som følge af afregningen efter skat for årsregnskabet 2015, hvor det er kommet frem, at klubben har overbetalt Neymar. Barca har hyret en advokat, som er kommet frem til, at Neymar altså har modtaget mere i løn end han egentlig var berettiget til.

Derfor har Barca valgt at åbne en sag mod Neymar. Advokaten har dog over for Barca slået fast, at hvis man ikke får løst sagen, så vil pengene blive set som en 'donation' til Neymar, som han i den grad kan bruge. Marca beretter nemlig at Neymar har en kæmpe gæld til det spanske skattevæsen på intet mindre end 257 millioner kroner i alt. Beløbet forventes dog at blive mindre som sagerne bliver kørt igennem.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder